lørdag 18. juni 2011

Sjarmerende gang og trapp

Vi har en koselig gang med en trapp opp til 2.etasje.På panelet er det malt cafe latte.En nydelig farge.Trappen er beiset mørk brun,noe som blir en fin kontrast mot det hvite på lister og gelender.Gulvet er kledd med mørkgrå fliser.Jeg skal ikke ha æren for at gangen er så fin.Den var slik da jeg flyttet inn til min mann.
Selv om gangen er fin,begynner det å bli "slitt".Her trenger vi å male litt.Vurderer å male panelet hvitt,eventuelt lys grått.Forandring fryder,er det noe som heter:)

 Døren til venstre er inn til vaskerommet, og lagringsplass. Her har det dessverre en tendens til å bli meget rotete.(sko,yttertøy ol."kastes"inn her) Prøver å tenke ut en måte vi kan klare å holde orden. Blir et innlegg om det etterhvert:)
 Trappetrinnene har en slik koselig knirking når man går i den. Sjarmen med et gammelt hus:)
Dette bildet er tatt inn i et speil.Opprinnelig var dette et vindu inn mot stuen.Her ble det satt inn et speil på den ene siden.Og på stue-siden har det vært en cd/dvd oppbevaringsplass. Dette er ribbet ned,og skal tapetseres, og ha i glass hyller.Et innlegg om det kommer senere:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar